magyar
1%

Kedves Zenebarátunk!

Köszönjük, ha felajánlja adója 1%-át az Interkultur Hungaria Nonprofit Kft. részére, és ezzel gondol az igényesen szervezett kulturális rendezvényekre. Igyekszünk a Zempléni Fesztivál, az Énekel az Ország és a Budapesti Nemzetközi Kórusversenyek és Kórusünnepek rendezvényeinek magas színvonalával meghálálni döntését. 

Az Interkultur Hungaria Közhasznú Nonprofit Kft. 2009 óta folytat közhasznú tevékenységet. A társaság közhasznú szolgáltatásait bárki igénybe veheti, üzletszerű, gazdasági vagy vállalkozási tevékenységet csak kiegészítő jelleggel, közhasznú céljainak megvalósítása érdekében, a közhasznú tevékenység elősegítése érdekében folytat. A társaság befektetési és közvetlen politikai tevékenységet nem végez, pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt.

Az Interkultur Hungária Nkft tevékenységi körei:

Zempléni Fesztivál

A Zempléni térség legnagyobb kulturális eseménysorozatát 1992-ben a Liszt Ferenc Kamarazenekar indította el. Az egyedi hangulatú fesztivált 2004 óta a tradíció és megújulás jegyében az Interkultur Hungária NKft. szervezi. A rendezvény különleges vonzereje műfaji és területi sokszínűségben rejlik.

Énekel az Ország

Az "Énekel az Ország" elnevezésű projekt 2006-ban indult útjára mint amatőr művészeti, közművelődési kezdeményezés, melyre énekelni szerető szülők és fiatalok gyűlnek össze közös éneklésre, zeneovival, izgalmas programokkal és zenei ismeretterjesztéssel egybekötve. A felkészülést mindig nagyszabású koncert zárja a MÜPÁ-ban.

Budapesti Nemzetközi Kórusverseny és Fesztivál / Budapesti Nemzetközi Kórusünnep / "Laurea Mundi" Budapesti Nemzetközi Kórusverseny, Fesztivál és Grand Prix

A rendezvények legtöbbje több, mint negyedszázados hagyománnyal rendelkezik, hiszen 1988 óta csábítja Budapestre a hazai és nemzetközi kórusvilág legjelesebb énekkarait és a kórusok jelentős részét. Mára a világ nagyszámú kórusversenyének mintájául is szolgál.

Kedves Támogatónk!

A sikeres felajánlás érdekében egy erre vonatkozó rendelkező nyilatkozatot kell kitöltenie, melyet megkaphat munkáltatójától vagy a NAV-tól. Kérjük, a kitöltött nyomtatványt egy lezárt borítékban adja át munkáltatójának, vagy helyezze az adóbevallását tartalmazó borítékba, illetve elektronikusan elküldhető a NAV részére.

Fontos információ!

Nyilatkozata csak akkor érvényes, ha a borítékra ráírja nevét, lakcímét, adószámát és a ragasztásnál ellátja aláírásával. Ezek az adatok nem kerülnek nyilvánosságra, mivel adóbevallása vagy munkáltatóján keresztül, vagy közvetlenül a NAV-hoz kerülnek.

A támogatni kívánt szervezet neve és adószáma:

Interkultur Hungaria Kulturális Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.

Adószám: 18162644-2-42

Támogatását ez évben is hálásan köszönjük!Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. Copyright: Interkultur Hungaria Közhasznú Nonprofit Kft.
Cím: 1074 Budapest, Rottenbiller u. 16-22. | Telefon: 36 1 462 0330 | Fax: 36 1 342 9362 | e-mail: info@interkultur.hu; info@korusverseny.hu
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.